Püsikliendile:
Majandustarkvara Hind Klienditugi Meist Kontakt
Majandustarkvara
Personaliarvestus
Palgaarvestus
Ärianalüüsi lahendused
 

Tresoor Tööaja arvestuse moodul võimaldab delegeerida nii töögraafikute koostamise kui ka tegeliku tööaja kajastamise vahetutele juhtidele.

 

Personalitöötaja sisestatud puhkused, lähetused ja töövõimetused kajastuvad automaatselt töögraafikus. Äraolekuid saab vahetu juht sisestada ka otse töögraafikute moodulist. Peronaliarvestuse ja raamatupidamisega ühises andmebaasis on välistatud vastuolude tekkimine, kus üks töötaja on märgitud korraga haigeks ja töölolevaks vms.

 

 

Töögraafikuid saab luua perioodide kaupa perioodilisuse (nt 2 tööl 3 vaba) või mustri (nt ühel nädalal EKR, teisel TN) alusel. Loodud graafikut saab kergesti kopeerida uuele perioodile või töötajale.

 

Graafiku loomisel saab tööaega jagada erinevate kulukohtade vahel. Täiendavalt saab kasutada kuni kolmetasandilist jaotust – nt hoone-korrus-ruum, projekt-alaprojekt, klient-objekt vms.

 

Sisestatud töögraafikuid saab kiirelt vaadata erinevate perioodide (nädal, kuu), allüksuste ja ametite lõikes. Iga ekraanile kuvatud graafikuvarianti on alati võimalus kohe välja printida. Pidevalt on nähtavad ka erinevad summad (töötunnid, puhkusepäevad, ületunnid jne).

 

 

Osaline või summeeritud tööaeg, norm- ja ületunnid, õhtu- ja öötöö, töötamine puhkepäevadel ja riigipühadel, tööajaga seotud info liikumine ringis töötaja-juht-personalitöötaja-raamatupidaja - kõige selle juures on abiks Tresoor Tööaja moodul!

 

Kui tekkis lisaküsimusi, saada need info@tresoor.ee